Vi erbjuder ett flertal tjänster riktade till ljusdesigners, arkitekter, elkonsulter, installatörer och slutkunder. Vi kan hjälpa till med olika saker i projektets olika faser allt efter ditt behov.  Från val av fästen för din wallwasher till ett nytt scenario för din fasadbelysning.

Återbruk

Under 2023 försvinner traditionella lysrör från marknaden och en stor mängd armaturer behöver uppgraderas. I vissa fall är det en logisk lösning att byta ut armaturerna mot nya men många gånger är armaturhus och reflektorer fullt fungerande och har lång livslängd kvar. Då är återbruk en bra lösning som ger en modern energieffektiv och styrbar armatur med minimal insats av nytt material. Vi hjälper er att bedöma vad den bästa lösningen är och vi tar tillsammans fram en plan för hur återbruk av armaturer kan genomföras. Vi har utbytesmoduler för downlights, plafonder ch traditionella lysrörsarmaturer och beroende på förutsättningarna görs utbytet på plats hos er, på vår verkstad eller hos våra tillverkare. Varje projekt är unikt och vi tar fram den bästa lösningen utifrån förutsättningarna.

Demo

Vill du skapa dig en bättre bild av en armatur du vill föreskriva med eller vill du visa den för din slutkund? Vi har ett brett utbud av demoarmaturer från våra leverantörer som du kan se på plats, hämta själv eller få levererade till ditt kontor. Har vi inte det du vill ha brukar vi kunna lösa det inom rimliga gränser. Tag kontakt med någon av våra säljare så hjälper de dig vidare.

Provbelysningar

Vi älskar provbelysningar. Det är det absolut bästa sättet att vara säker på att valet av armatur är rätt och det leder nästan alltid till en nöjd kund i slutändan. Antingen du vill hantera provet själv eller vill att vi är med och stöttar så hjälper vi dig att ta fram det material du behöver inklusive styrsystem och programmering. Hör av dig till en av våra säljare så får du veta mera.

 

 

Teknisk konsultation

Jobbar du med ett projekt där du är osäker på hur du skall fördela armaturer och drivdon eller vilka effekter som är möjliga att skapa? Behöver du hjälp med driftsättning och programmering när produkterna är på plats? Hör av dig till våra tekniker så stöttar de dig genom projektets faser. Vi erbjuder tjänster från planeringsfas till drift för alla typer av belysningsprojekt. 

  • Projektering av dynamiska belysningssystem
  • Projektering av styrsystem
  • Driftsättning av styrsystem
  • Programmering av styrsystem
  • Molnbaserad felsökning och programmering av system

 

Serviceavtal

Våra installationer har alltid en förväntad livslängd på minst 10 år, ofta betydligt längre. Garantitiden är oftast 5 år och både under och efter garantitidens utgång erbjuder vi tjänster för att förlänga livstiden på din anläggning. Det kan vara årlig översyn med test av drivdon och ljuskällor, molnbaserad övervakning av dynamiska system eller övervakning av drifttider och funktion för alla komponenter i ett system. Hör av dig till oss för ett förslag som passar din anläggning.