Företaget

Stockholm Lighting vill vara med och utveckla marknaden för belysning och skapa nya uttryck och upplevelser. Vi vill använda ny teknik för att med mindre miljöpåverkan skapa ljusare, vackrare och säkrare omgivningar. Vi tror att dina idéer och visioner tillsammans med vår erfarenhet och kunskap kan skapa lösningar och upplevelser som sticker ut och förändrar.

Vi erbjuder stöd från de första idéerna till en slutförd installation. Viktiga ledord för oss i alla projekt är design och hållbarhet. Vi har därför valt att fokusera på modern teknik och styrsystem samt att arbeta med ett fåtal utvalda leverantörer. När du jobbar med oss får du stöd hela vägen från idé via provbelysning, driftsättning och slutprogrammering. Vi har lång erfarenhet av belysning och styrsystem och med den grunden tänkler vi kreativt för att i varje projekt skapa de bästa och mest minnesvärda ljusupplevelserna

Kontoret

Vi finns sedan januari 2021 på Norr Mälarstrand 78 - en fantastisk lokal med fina vyer över Västerbron. Vårt kontor har ett integrerat showroom där vi inte bara visar belysningslösningar utan dagligen använder dem själva. Vi stormtrivs i våra nya lokaler och tar gärna emot dig på en kopp kaffe.

Våra leverantörer

Vi samarbetar med ett antal utvalda tillverkare av kvalitetsarmaturer och styrsystem som vi representerar på den svenska och norska marknaden. Vi tror på långsiktiga samarbeten där vi kan ha god insyn i hur de produkter vi säljer tillverkas och att de håller god kvalitet.

Verkstaden

Vi har även en egen verkstad i anslutning till kontoret där vi bygger olika speciallösningar för både armaturer och styrsystem. Det kan vara uppgardering av äldre armaturer, styrskåp, pixellösningar, specialinfästningar och mycket annat. Här hanterar vi även reklamationer genom felsökning och reparationer.

 

Ljus i Hus

Ljus i Hus AB är sedan 1 september 2023 ett dotterbolag till Stockholm Lighting Company. Ljus i Hus kommer verka under eget namn och ha kvar tydliga identitet med hög servicegrad och personligt bemötande. Samtidigt har bolaget tillgång till de resurser och expertis som Stockholm Lighting har och kan erbjuda fler produkter och tjänster till sina kunder. Båda företagen är entusiastiska över de möjligheter detta samarbete ger och det ökade värdet det kommer att tillföra kunderna.