Stockholm Lighting Company AB

Delta Light når nya höjder

När inte Light+Building kunde genomföras valde Delta Light att lansera sin nya kollektion digitalt. Nya material, nya former och en forstatt satsning på armaturer som hänger ihop i familjer och skapar en helhet.  Klicka och upptäck kollektionen "Next Level"

 

Ecosense köper Soraa

Ecosense har köpt varumärket Soraa inklusive deras ”Zeroblue” teknik och "Healthy" sortiment. Det är två kunskapsintensiva företag som båda utvecklat produkter som satt nya standarder inom sina segment. Det ska bli intressant att följa vad som kommer ut av samarbetet och vi ser fram emot att få presentera nytänkande premiumprodukter som ytterligare utvecklar vad vi kan göra med belysning.

Både Ecosense och Soraa kommer fortsätta att sälja befintliga produkter under respektive varumärke. 

Läs mer

 

Så påverkas dina leveranser

Stockholm Lighting  håller kontoret öppet även om många av oss arbetar hemifrån. Vi håller daglig kontakt med våra leverantörer i världen och här är senaste nytt.

Linealight och Exenias fabriker i Italien har stängt för leveranser till 6 april. Lumenpulse fabrik i Kanada har stängt till 13/4. Intra har öppet men aviserar brist på aluminiumprofiler och diffusorer som de köper i Italien från och med 6 april. Det kan ge förseningar för order med leveranstid under andra halvan av april. Övriga leverantörer har produktion och distrubution igång och levererar som vanligt.

Vi arbetar nu för att uppdatera alla kunder som har utestående order som påverkas. Har du frågor kontakta info@stockholmlighting.se