Stockholm Lighting Company AB

Lumeniris - belysning för det vackra

 

Lumeniris är en ny serie spotlights från Lumenpulse med Cri >90 speciellt framtagna för belysning av konst, skulpturer, arkitektur och annat som vi vill lyfta fram och accentuera. Utgångspunkten har varit den populära utomhusarmaturen Lumenbeam men Lumeniris är mindre, lättare och smidigera samtidigt som den har samma möjligheter att skapa det perfekta ljuset. Lumeniris tillverkas i Europa och finns för leverans från september månad.

 

Lumeniris  för skena

 

Dioderna i Lumeniris är uppbygda för att ge optimalt ljusflöde och intensitet både för smal och bredstrålig optik. Armaturen går att få från 6 till 40 graders spridning och dessutom finns en mängd olika tillbehör som monteras på plats och går att använda ensamma eller tillsammans. 

 

Lumeniris med fotplatta

Lumeniris finns både för skenmontage och för fristående montage och i storlekarna Medium, Small och Nano. Med hjälp av de två lederna på armen kan ljsuet riktas helt obegränsat vilket förenklar placeringen när man vill dölja armaturen. 

 

Finish som smälter in

Armaturhuset finns som standard i fem olika färger avpassade för att passa ytmaterial som sten, trä, betong och målade ytor. Självklart finns även möjligheten att få exakt den kulör du vill ha på armaturen.

Använd färg

Lumeniris Small och Nano finns i fem fasta vita färgtemperaturer medan Lumeniris Medium även går att få i dynamiskt vit, dynamisk varmvit och RGBW. För att styra ljuset kan du använda DALI, DALI8, DMX, 1-10V eller Lumentalk.