Stockholm Lighting Company AB

R2  - kreativ design

En riktigt smart lösning med en genomgående luftkanal som reducerar temperaturen i armaturen och möjliggör en högre effekt. R2 finns både för 220V skena med diskret drivdon och för  48V skena och ger trots sin storlek ett ljusflöde på upp till 3500 lm. Utsidan går att få i svart, vitt och grått och detaljerna kan fås i svart, grått, blått, orange och grönt. Läs mer om alla möjligheter här.

 

Maxi Spy ADM - ljusstark spotlight

Vill du ha en ljusstark diskret armatur utan störande "drivdonsklump". Då är Maxi Spy ADM från Delta Light ditt bästa val. Upp till 3800 lm och med flera olika spridningsvinklar samt en version med ställbar spridning 15-50 grader. Dimbar med Dali, 1-10V eller fasdim. Här hittar du alla möjligheter

 

Fragma - när du vill vara flexibel

Fragma är en  mångsidig serie spotlights från Deltalight som finns i 2x2, 3x3 eller 4x4 där siffrorna syftar på antalet dioder. Det speciella med Fragma är det stora utbudet av  linser, bländskydd och andra tillbehör som gör det enkelt att skapa precis den ljusbild du behöver.  Finns som av/på, Dali, 1-10V, samt med lokal dimring med vred eller trådlöst.

 

Spy 66 - smidig DALI adapter

 

Ännu en medlem i Spyfamiljen! Minimalistisk och med stor flexibilitet för prestandan. Med en  DALI adapter som smälter in i skenan och självklart finns den i Deltalights hyllade "Flemish Gold".