Stockholm Lighting Company AB

Exenia goes outdoor

I många år har vi fått frågor om Exenias fina Cortén armaturer finns för utomhusbruk. Vi ha tvingats svara "Nej  tyvärr" fram tills nu. Under Euroluce presenterade Exenia sin nya kollektion av utomhusarmaturer som består av pollare, markarmaturer, väggarmaturer och stolparmaturer. Kollektionen har samma formspråk och material som Exenias klassiska sortimentet och omfattar totalt 27 olika armaturer. Armaturen ovan heter Wolf ochär en riktbar spotlight för mark med 850 eller 1600 lm.  Vill du se hela kollektionen klicka här.

 

Cactus

Med Cactus stolpsystem och Wolf spotlight kan du skapa justerbar utomhusbelysning på samma sätt som med en takskena. Finns med av/på eller DALI och i tre olika färger. Det finns även möjlighet att montera Led strip längs stolpen för en linjär ljuseffekt.

Mark

Mark är en markeringsarmatur på drygt 100 lm i Exenias snygga Cortén finish. Den finns även i vitt och grått och drivs med externt don.

 

Rock

En lite annorlunda väggarmatur som kan användas både för direkt eller indirekt belysning. Finns i 5 olika färgställningar för att passa just din fasad. Integrerat don för av/på eller fasdim.

 

Glad Påsk

Till sist önskar vi alla kunder och partners en glad påsk med många goda ägg.