Stockholm Lighting Company AB

Liten är stark

Lumenpulse smygvisade Lumenfacade Nano under Light&Building och nu finns den äntligen klar för leverans. Nano är rejält mindre och smidigare att använda än Lumenfacade men har trots det samma möjligheter till dynamiska och optiska lösningar. Optimerade ljusflöden både för belysning av detaljer och fasadbelysning gör att ljusmängden i Nano klarar de allra flesta behov. Vill du veta mer kommer vi att köra ett webinarium i augusti. Vi vill också passa på att önska er alla en Glad Midsommar!

 

Inte bara för vanliga fasader

Låt dig inte luras av de små dimensionerna. Lumenfacade Nano klarar betydligt mer än vad man förväntar sig av en armatur i denna storleksklass. Några nyckeltal som beskriver styrkan är: en effektivitet på 110 lm/w, en maximal luminans på 41 352 Candela och en ljusstyrka på 10 lux på hela 61 meters höjd. Lumenfacade Nano har 15 olika optiker, inklusive en wallwash, samt flera olik atillbehör för avbländning. 

 

Inga verktyg

Lumenfacade Nano kan avbländas dels med ett raster och dels med en skärm. Båda tillbehöver kan installeras på plats utan verktyg.

 

En värld av möjligheter

Precis som för den klassiska Lumanfacadefamiljen så erbjuder Lumenfacade Nano en stor verktygslåda för att skapa rätt belysning för just ditt objekt eller fasad. Optik från 8x8 grader till assymetrisk wallwash, 7 statiska färger och självklart även dynamiska alternativ både i färg och i vitt.

 

Webinarium

Torsdag 23/8  kör vi ett 30 minuters  webinar för dig som vil veta mer om Lumenfacade Nano. Anmäl intresse till lina@stockholmlighting.se så skickar vi ut en länk.